Saya suka blog ini

Jumaat, Mei 08, 2009

ABC Haiwan


Assalamualaikum
Kepada cikgu-cikgu yang suka download bahan dari blog saya ni, jangan lupa ya komen. Tinggalkan catatan anda di sini. Please say something.... at least THANK YOU. Saya ingin sekali mengenali anda. Nyatakan anda mengajar di mana. Manalah tahu kalau-kalau kita dapat berkursus bersama nanti taklah berselisih bahu bertumbuk nanti. Hehe. Maaf ya kalau saya cakap begini sebab setiap kali mengajar perkataan yang sering saya tekankan kepada kanak-kanak ialah mengucapkan terima kasih kepada sesiapa sahaja yang memberi. Bukan saya minta dihargai, cuma saya sebenarnya sangat ingin mengenali anda semua. Manalah tahu kalau-kalau saya ke daerah anda boleh juga kita bertemu. Hehe... jangan lupa belanja makan gitu... Kalau anda ke Kota Tinggi, jemputlah ke sekolah saya ya. Nak ke rumah pun boleh...

Saya sudah menyiapkan beberapa slide show untuk tatapan anda. Haa... jangan lupa tinggalkan catatan anda tau....

5 ulasan:

YaNtiEy berkata...

thanks k.g, usaha ini byk membantu kami..semoga Allah murahkan lagi rezki k.g sekeluarga..amin

Fauziah berkata...

salam
thnk2 yantie. akak ni memang kalu bercakap direct je... kena ckp gitu supaya guru2 ni sedar. yalah bukan senang nk jd guru. kita kena jd model kepada kanak-kanak.
akak bukan nk minta apa-apa pun sekadar ingin mendidik. akak suka nk share dgn kwn2. at least kalu ke mana2 akak dpt jumpa mereka.

Farizan berkata...

Terima kasih saya ucapkan. saya boleh gunakan powerpoint ini pada anak murid saya dan anak saya. semoga nanti kalu ada yang boleh dikongsi saya sudi

naznaw berkata...

salam kak.fauziah...saya nak tanye mcm mane sy nak downdload perisian dlm ni..saya tak boleh nak upload..

anita berkata...

Salam kak fauziah t.kasih sudi berkongsi.......