Saya suka blog ini

Ahad, November 23, 2008

Perancangan 2009

Saya rancang nak buat:
1. Kalender bulanan macam ni...

2. Classroom Helpers Bulleting Board macam ni...

classroom helpers bulletion board

3. Weather Bulletin Board macam ni...

Bulletin Board Set/Classroom Display Weather

4. Tukar kad papan tanda sudut kepada yang macam ni...

center signs bulletin board set

5. Kad hari jadi mengikut bulan macam ni...

birthday bulletin board set and classroom display

6. Kad Anugerah Murid Contoh ikut bulan macam ni...

Student of the Week Bulletin Board Classroom Display

Dan banyak lagi dan lagi dan lagi dan lagi.... sampai tak tahu nak buat yang mana dulu. Alahai sempat ke siapkan sebelum naik sekolah ni?


2 ulasan:

Afniza Ahmad berkata...

cantk gmbr2 tu..terima kasih akak bantu sy cari idea utk cantikkn kelas..sy skng dlm proses nk draf suusnatur kelas dan cr bhn utk tampal...ermm..skng dh nmpk ckit2 idea tu..thanks alot...

Fauziah berkata...

memang cantik2. geram tengok... akak nak beli tapi mana la nak cekau duit. lagipun biasanya mende tu kena oder kat US. Penah gak beli dulu tapi mana tahan kocek sendiri. akak amik idea yg ada n buat sendiri. caya laaaa