Saya suka blog ini

Isnin, September 14, 2009

Mood Raya

Assalamualaikum
Semua orang dalam mood nak beraya. Dalam kepala sarat mencongak bajet raya. Saya juga tidak terkecuali. Sibuk dengan persiapan raya. Sabtu dan Ahad masa dipenuhi duduk di meja menghadap mesin jahit. Bukan buat baju raya tapi jahit langsir bodoh je... hehe jahit lurus je maklum rumah baru tu kalau tidak berlangsir terang benderang dari luar gamaknya. Tak boleh nak berseksi-merry ( hiss... bukanlah seksi melampau tu... cuma dapatlah buka anak tudung kalau duduk di dalam rumah. Lagilah lerni musim panas... rasa mendidih kulit kepala kalau asyik bertudung dalam rumah ) Susah juga rumah baru bila dekat dengan rumah pekerja. Aurat nak kena jaga. Kang tak pasal-pasal ada tayangan percuma.



Kepada rakan-rakan yang hantar email, maaflah lambat balas sebab tak sempat nak baca. Kalau korang sms tu kira oklah. Menjelang minggu akhir puasa ni saya akan jarang online. Di kelas buka sekejap-sekejap je. Habis kelas saya sibuk menyiapkan e-book. Jadi minggu ni tak adalah entri tentang PnP ya. Apa yang nak saya bagi tau... minggu ni aktiviti kami berkisar tentang perayaan.... buat kuih raya, kad raya... dan macam-macam lagilah. Aduh....malasnya nak buat entri. OKlah... chow cin chow la ya..

0 ulasan: